Zuivelbedrijf LACTIS Pur Natur: unieke, Belgische producten

LACTIS Pur Natur, gesitueerd in Sint-Pieters-Leeuw, is reeds meer dan een halve eeuw actief in zuivelproductie. Doorheen de jaren groeide het succes van de firma non-stop.
Bij LACTIS Pur Natur bevindt zich onze centrale melkophalingdienst, dit voor onze bio-en gangbare melkplas. Naast deze basisactiviteiten als melkerij – ontromerij, kan u bij LACTIS Pur Natur ook terecht voor de volgende items in bio of niet-bio:

  • Verse melk
  • Verse roomproducten
  • Private label oplossingen
  • Industriële toepassingen
  • B2B Horeca producten

Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan zeker contact op met ons, wij produceren volledig op maat in functie van volumes.

Het bedrijf werd in 2010 door Pur Natur NV overgekocht. Beide bedrijven hanteren dezelfde filosofie: kwaliteitsproducten produceren met respect voor de aarde, de planten en de dieren.
De sterke merken MIK en Pur Natur met de ervaring in yoghurt en verse kaas samen met de productspecialiteit van LACTIS Pur Natur in room en verse melk, vormen dan ook een perfect huwelijk.


Een waaier aan producten

productwaaier

Ons uitgebreide assortiment bevat vooral producten voortgebracht door onze eigen zuivelbedrijven, in bio en niet-bio zoals verse melk, verse room, zure room, ijsyoghurt en platte kazen. Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd gamma van horecaproducten aan. Deze worden al decennia lang gewaardeerd door een zeer divers cliënteel.

Onze werknemers doen er alles aan om telkens de beste producten op de markt te brengen. Kwaliteitszorg is zowel voor u als voor ons een topprioriteit. Transparante communicatie is een must.

Ook qua verpakking zijn we steeds op zoek naar vernieuwing. Zo maken we bijvoorbeeld in sommige gevallen gebruik van een hermetisch gesloten emmer (voor verse room, zure room en Griekse yoghurts) en een 1L pack met schroefdop.

 

Een gedreven team

Heeft u vragen omtrent onze producten, actuele prijsstellingen of leveringsmogelijkheden? Het gemotiveerde LACTIS Pur Natur team staat elke dag opnieuw klaar om uw vragen correct te beantwoorden. Dat kan telefonisch of via ons contactformulier.
Tel. + 32 (0)2.361.29.00


Links naar andere bedrijven binnen de groep

Pur Natur
MIK van bij ons
butterei
Marybelle Locally Produced
Compagnie Laitière Rochefort


Dagvers van bij de boer

Vermeersch zuivel dagvers van bij de boer

We bevoorraden onze eigen productie met melk die streng geselecteerd wordt. Deze wordt dagvers opgehaald bij Belgische melkveehouders die met een passie voor het vak hun dieren verzorgen en waarmee we een lange-termijn relatie hebben opgebouwd.

 

BRC Certificaat

certificaten-brcDit certificaat is de kroon op ons werk en bewijst de eigenheid en kwaliteit van onze producten. BRC staat voor British Retail Consortium en is afkomstig uit Groot-­Brittannië. De BRC norm beschrijft de hygiëne- en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven.

Biocerficiaat

biologisch keurmerk europees


Download LACTIS Pur Natur logo

Professionals kunnen hier het LACTIS Pur Natur logo vectorieel en in hoge resolutie downloaden. 

logo Lactis Pur Natur

 

Download uitgebreide Vermeersch productfiches

Professionals kunnen hier alle uitgebreide productfiches in PDF downloaden.

Bekijk alle Vermeersch productfiches